[]
Βάζετε σε ένα μπολάκι τη μαγιά με το νερό, ανακατεύετε και αφήνετε
να αφρίσει. Βάζετε σε ένα μπολ το αλεύρι και ρίχνετε εκεί τη μαγιά.
Προσθέτετε το αλάτι και τη ζάχαρη. Ζυμώνετε προσθέτοντας χλιαρό νερό
μέχρι να φτιάξετε μία ζύμη μαλακή. Σκεπάζετε με διαφάνεια αλειμμένη
με λίγο λάδι και αφήνετε σε μέρος ζεστό για να φουσκώσει.
Όταν
φουσκώσει ξαναζυμώνετε 2-3 φορές και κόβετε 8-10 κομματάκια.
Ανοίγετε το κάθε φύλλο σε μέγεθος σελίδας τετραδίου, το αλείφετε με
λίγο λάδι και γεμίζετε με τρίμματα φέτας ή άλλων λευκών τυριών.
Το
διπλώνετε στα δύο και τηγανίζετε.