[]
Πλένετε και στεγνώνετε το κρέας. Σε κατσαρόλα
ζεσταίνετε 5 κουταλιές από το ελαιόλαδο και τηγανίζετε το κρέας
μέχρι να ροδίσει καλά. Προσθέτετε το σκόρδο, το κρεμμύδι και το
μαϊντανό και ανακατεύετε για 2-3 λεπτά. Μετά προσθέτετε τον αρακά
και το λεμόνι μαζί με 1 φλιτζάνι ζεστό νερό. Το αφήνετε να
σιγοβράσει για 15-20 λεπτά, για να μαλακώσει και να μείνει μόνο με
τη σάλτσα.
Απλώνετε τα φύλλα κρούστας σε ελαφρά
αλευρωμένη επιφάνεια και τα χωρίζετε ανά τέσσερα, τα λαδώνετε και τα
κόβετε σε τετράγωνα κομμάτια. Παίρνετε τέσσερα - τέσσερα και βάζετε
στο κέντρο 1-2 κουταλάκια από τη γέμιση και 1 κουταλάκι κεφαλοτύρι.
Διπλώνετε σε φάκελο και βάζετε σε βουτυρωμένο ταψάκι. Αλείφετε με το
υπόλοιπο λάδι και ψήνετε στον φούρνο, σκεπασμένα με αλουμινόχαρτο
για 1/2 ώρα. Ξεσκεπάζετε και ψήνετε ακόμα για 20-25 λεπτά για να
ροδοκοκκινίσουν.